Servicii

Locurile de muncă pe care vi le ofera Elvetiajobs.ro sunt pentru persoanele dornice de muncă cu calificare/experiență și cunostinte minime de limbă germană, franceză, intaliană sau engleză.

Tu ce calificare profesională ai?

Rolul nostru este de a găsi cea mai bună ofertă de muncă pentru tine în Elveția, în funcție de calificarea, abilitațile ți potențialul personal.

Agenția noastră pentru plasarea forței de muncă în Elveția și Germania se ocupă de contactarea, intervievarea, examinarea și selectarea celor care aplică pentru un loc de muncă în străinătate.

Dacă îndeplinești condițiile de mai su și treci de procesul de recrutare, vei avea acces la un loc de munca în Elveția sau Germania.

Investește acum în viitorul tău și vino alături de noi!

Unde are loc procesul de recrutare?

Procesul de intervievare, examinare și recrutare va avea loc la sediul nostru principal din Corbeanca, București, județul Ilfov.


Elvetiajobs.ro se va ocupa de toate formalitatile si documentele necesare pentru obtinerea permisului de sedere si actele specifice necesare angajarii pe teritoriul Elvetiei.

După etapa de selectare a personalului și acceptare a ofertei de muncă în Elveția, agenția noastră se va ocupa, pentru și în numele dumneavoastră, de toate formalitățile și documentele necesare pentru obținerea permisului de ședere și actele specifice necesare angajării pe teritoriul Elveției.

După etapa de selectare a personalului și acceptare a ofertei de munca în Elveția, agenția noastră  se va ocupa, pentru și în numele dumneavoastră, de toate formalitățile și documentele necesare pentru obținerea permisului de ședere și actele specifice necesare angajării pe teritoriul Elveției.

Vă oferim suport în fiecare etapă a procesului de obținere a unui loc de muncă în Elveția.

Agenția noastră de plasare de forță de muncă în Elveția și Germania este non-stop la dispoziția dumneavoastră.

Elvetiajobs.ro vă asigură cele mai bune condiții de integrare la locul de muncă și în societatea elvețiană și germană. Veți avea parte de suport permanent, pe tot parcursul șederii dvs. în Elveția sau Germania, pentru a vă oferi mediere și sprijin în toate preocupările dvs.

Mai mult decât atât, vom organiza întâlniri periodice pe întreg parcursul șederii dvs. în Elveția sau Germania, pentru a fi la curent cu evoluția dvs profesională și personală.

In funcție de preocupările și obiectivele dvs, putem să vă oferim suport inclusiv la nivel local.

Agenția noastră de recrutare nu vă taxeaza suplimentar pentru nici una din etapele necesare obținerii unui loc de muncă în Elveția sau Germania. Serviciile noastre sunt transparente.

Agenția noastră de recrutare nu vă taxeaza suplimentar pentru nici una din etapele necesare obținerii unui loc de muncă în Elveția sau Germania. Serviciile noastre sunt transparente.

 

Ce costuri e posibil sa platesc totusi?

În funcție de pachetul salarial negociat cu angajatorul sau cerințele dumneavoastră suplimentare, este posibil sa fiți taxați de către angajator – nu de către agenția noastră de plasare de forță de muncă, pentru:

 • Masa, dacă doriți ca angajatorul sa vă ofere și acest serviciu
 • Cazare, dacă doriți un upgrade la serviciile de cazare oferite de angajator
 • Transport, dacă este cazul

Scopul nostru, ca agenție de recrutare, este să urmarim că sunt îndeplinite toate promisiunile angajatorului și a angajaților.

Elvetiajobs.ro se asigură să fie respectate toate standardele și legislația europeană pentru și în interesul dvs, atât pe teritoriul României (în procesul de recrutare și ofertare a unui loc de muncă în Elveția și Germania), cât și pe teritoriul Elveției – la locul de muncă. Scopul nostru, ca agenție de recrutare, este să urmarim că sunt îndeplinite toate promisiunile angajatorului și a angajaților.

Ce vă oferă angajatorul?

 

 • Loc de muncă și condiții conform legislației muncii din Elveția sau Germania
 • Perspective profesionale excelente și salarii la nivel european
 • Specializare continuă, în funcție de interesele și abilitățile personale.
 • Cazare și alimente, dacă este necesar, contra cost.
 • Costurile suplimentare vor fi stabilite în funcție de poziția locului de muncă.
Care sunt așteptările angajatorului?
 • Calificare în domeniul ales de către dvs.
 • Minime cunoștințe de limba germană, franceză, italiană sau engleză (nivel conversațional)
 • Seriozitate și profesionalism la locul de muncă
 • Vârstă cuprinsă între 18 – 55 de ani.
Aveți întrebări?
Programează o discuție

+41 762 144 402

Clienți mulțumiți
42 0 +
Contracte indeplinite
0 %
google.com, pub-1566740509147679, DIRECT, f08c47fec0942fa0