Despre Noi

ElvetiaJobs.ro este o agenție de plasare a forței de muncă în străinătate pentru românii din întreaga lume, cu experiență, specializată în furnizarea celor mai înalte standarde profesionale celor care doresc să lucreze și să-și construiască o carieră profesională în Elveția și Germania. Viitoarea ta carieră în Elveția și Germania începe alături de noi! Scopul nostru este să găsim cea mai bună ofertă de muncă pentru tine, în funcție de calificările, abilitățile și potențialul personal.

Misiunea Companiei

Misiunea companiei noastre, ElvetiaJobs.ro, constă în a facilita și sprijini parcursul profesional al românilor din toate colțurile lumii care doresc să lucreze în Elveția și Germania. Ne dedicăm să identificăm cele mai potrivite oportunități de muncă pentru fiecare individ, în funcție de calificările și abilitățile lor unice. Prin intermediul serviciilor noastre specializate, ne propunem să conectăm candidații cu angajatori de încredere și să contribuim la dezvoltarea carierelor lor într-un mediu profesional de înaltă calitate.

Viziunea Companiei

Viziunea noastră este să devenim principalul partener de încredere pentru românii care aspiră să-și construiască o carieră de succes în Elveția și Germania. Dorim să fim recunoscuți ca o agenție de plasare a forței de muncă care oferă cele mai avantajoase și potrivite opțiuni de angajare în străinătate. Ne propunem să dezvoltăm conexiuni durabile între candidați și angajatori, să fim sursa principală de informații și asistență pentru toți cei care caută să-și valorifice potențialul într-un mediu internațional de lucru.

Dorim să te susținem în perfecționarea și dezvoltarea carierei tale profesionale. Elvetiajobs.ro pune la dispoziție locuri de muncă în diverse domenii, printre care construcții, industria frumuseții, curățenie de la stadiul de construcție până la finalizarea lucrărilor, servicii de curățenie comercială și rezidențială, precum și îngrijitori medicali pe întreg teritoriul Elveției.

Poți să-ți alegi locul de muncă dorit din domeniul calificat sau preferat și să beneficiezi de oportunitățile de angajare în Elveția, oferite de agenția noastră în mod gratuit. Detalii despre ofertele de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile pe site-ul nostru, inclusiv perioadele în care se deschid sesiuni de angajare, departamentele în care angajatorii recrutează personal și informații despre modul în care poți obține un loc de muncă sau o carieră.

Te încurajăm să vizitezi agenția noastră de recrutare pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și anunțuri pentru locuri de muncă din Elveția și Germania, oferite de partenerii noștri oficiali.

Aveți întrebări?
Programează o discuție

+41 762 144 402

Clienți mulțumiți
42 0 +
Contracte indeplinite
0 %
google.com, pub-1566740509147679, DIRECT, f08c47fec0942fa0